כיצד אני יכול לשדרג מג'ומלה 1.5 ל3.x?

כיצד אני יכול לשדרג מג'ומלה 1.5 ל3.x?

תמיכה עבור ג'ומלה 1.5 הסתיימה באופן רשמי. ? זה שאתר 1.5 שלך יפסיק לפעול לא, האתר שלך ימשיכו לעבוד כמו תמיד יש. עם זאת, המפתחים של ג'ומלה לא יהיה שחרור גירסאות חדשות עבור ג'ומלה 1.5, אז לא תקבל תיקוני באגים או תיקוני אבטחה. מסיבה זו, מומלץ להעביר מ 1.5.

העברת מ 2.5 3 ג'ומלה כל גרסה היא פשוטה יחסית, מאז ג'ומלה עשה התהליך קל עבור גירסאות חדשות יותר. למרבה הצער, העברת מ 1.5 אינה משימה טריוויאלית. למרבה המזל, ישנן שתי הרחבות טוב זה להקל על התהליך: jUpgrade ו- SP השדרוג.

. יש לך בחירה של. הולך ישר ג'ומלה 3.0 או 2.5 קודם... גם שדרוג SP וגם jUpgrade יש גרסאות מוכן עבור שתי הגירסאות. נא עיין בתיעוד שלהם על איך להעביר מ ג'ומלה 1.5 ל 3.0/2.5.

העברת ג'ומלה 3.0, אם כל הרחבות שבכוונתך להשתמש הן ג'ומלה 3.0 תואמת. רק חלק מהספקים תבנית או הספקים סיומת יהיה מוכן עבור ג'ומלה 3.0 בעת ההשקה, עם זאת רוב לא יהיה מוכן עד ימים, שבועות או חודשים לאחר. (ראה "איך אני מוצא את סיומות תואמות 3.0 ג'ומלה?" שאלות נפוצות לקבלת מידע נוסף)

העברת ג'ומלה 2.5 אם אתה רוצה הכי יציב שיש ג'ומלה להציע ו/או אם אתה מתכנן באמצעות הרחבות רבות.