Hoe kan ik mijn website te testen zonder wijzigingen aan DNS?

Hoe kan ik mijn website te testen zonder wijzigingen aan DNS?

U kunt uw website testen zonder uw domeinnaam naar uw nieuwe server verwijzen. U kunt dit doen door het bewerken van uw hosts-bestand.

Stap 1: Kladblok als administrator uitvoeren

Open Kladblok als beheerder via start -> Typ: Kladblok -> Klik met de rechtermuisknop en klik vervolgens op als administrator uitvoeren.

Stap 2: Open hosts-bestand in Kladblok

Ga naar bestand-open in Kladblok >-Selecteer alle bestanden -> open het volgende bestand: "(disk drive):/WINDOWS/SYSTEM32/DRIVERS/ETC/HOSTS"

Stap 3: zet uw domeinnaam in het hosts-bestand

In het hosts-bestand maakt u een nieuwe regel:
< IP-adres van de server >< yourdomain.com www.yourdomain.com >
Dus bijvoorbeeld:
123.253.0.110 www.xsonline.eu
Bestand opslaan

Stap 4: Bezoek nu uw domeinnaam

Start uw browser en surf naar uw domeinnaam. Dit moet nu verwijzen naar uw hosting pakket.