Hoe kan ik Joomla installeren op XsOnline

Verkrijgen en uploaden van de bestanden

De belangrijkste distributiebestanden voor Joomla kunnen worden gedownload van https://www.joomlacode.org. Het is een gecomprimeerd archief dat u met een hulpprogramma uitpakken kunt. WinZip of WinRAR zijn twee van de vele die vrij beschikbaar zijn. Download het volledige pakket.

Unzip de bestanden, en uploaden met uw favoriete FTP-programma. Als u niet een goede FTP-programma, dan u met Filezilla starten kunt. Voer de logingegevens die wij naar u in een e-mail verzonden na uw hosting account is gemaakt.

Sleep en drop de bestanden vanaf uw pc op de links naar uw public_html map op uw hosting aan de rechterkant.

Installatie

Wanneer u klaar met het uploaden van de bestanden en mappen bent, ga naar uw startpagina (https://www.yoursite.com of https://yoursite.com/joomla_folder). U ziet nu een pre-installatie check pagina gegenereerd door Joomla.

Pre-installatie check

Image

Als u niet de pagina om te controleren Controleer of het volgende ziet:

• Is alles geüpload?
  • Wordt uw oude site verwijderd?
  • Hebt u een configuration.php bestand in uw Joomla directory?

Als alles ok lijkt, klikt u op de knop volgende.

Als u nog steeds rood items ziet, gelieve ons om hulp vragen.

De volgende pagina wordt weergegeven van de licentie voor Joomla.

Licentie

Image

Klik op ik ga akkoord de GPL licentie en klik op de knop Volgende. U zal niet zitten kundig voor gaan tenzij u akkoord met de licentievoorwaarden gaat.

De volgende pagina configureert u de MySQL database.

Installatie - stap 1

Image

Voer de configuratie van uw MySQL Database. De hostnaam van uw database is meestal localhost. Dit betekent dat de databaseserver wordt uitgevoerd op dezelfde computer als uw hosting pakket.

U gegeven de optie om de bestaande tabellen in de database te verwijderen. Als dit uw eerste installatie is het raadzaam voorbeeld data te installeren.

Wanneer u uw database-informatie correct hebt ingevoerd, klikt u op de knop Volgende. U zal worden gevraagd om te bevestigen de werking van de database.

Installatie - stap 2

Op deze pagina voert u de naam van uw site.

Image

Installatie - stap 3

Stap 3 is een pagina te bevestigen van de installatiemap, de url naar de Joomla site, uw e-mailadres en wachtwoord van de beheerder.

Image

Het e-mailadres is voor uw Super Administrator e-mail. Deze gebruikersaccount wordt automatisch voor u gemaakt. Het wachtwoord dat u opgeeft zal worden gebruikt voor uw "admin" account. De gebruikersnaam voor de beheerder Super is "admin". U kunt de willekeurig gegenereerde wachtwoord wijzigen als u wenst.

De instellingen worden gebruikt tijdens het installeren van Joomla zelf, door de Joomla addon-installatieprogramma's en door de mediamanager.

Klik op het volgende pictogram.

Installatie - stap 4

Image

Vergeet niet uw Super Administrator loginnaam en wachtwoord op als het is niet mogelijk om de admin gedeelte zonder dit.

Je moet om veiligheidsredenen, verwijder de installatiemap. Totdat dit is gedaan, zal Joomla niet werken.

Als dit niet de eerste keer is, is dan je wat weet te doen.

Uw instellen is nu voltooid en u bent klaar voor JOOMLA!