Toegang tot FTP-sites native in Windows 7

Op deze pagina leggen we uit hoe u een netwerkstation kunt toevoegen op Windows 7. Echter, moet u een FTP account aanmaken. Klik hier om te leren hoe u een FTP-account maakt op een XsOnline shared hosting.

Stap 1: Klik op Start vista-start-orb-thumb en klik vervolgens op 'Computer'.

Stap 2: Klik op "netwerk kaart DRIVE"...

windows7mapnetworkdrive-thumb

Stap 3:"Netwerk kaart DRIVE" venster wordt geopend. Klik nu op de link "Verbinding maken met een website die u gebruiken kunt voor het opslaan van uw documenten en afbeeldingen."

windows7mapnetworkdrive1

Stap 4: Maak gewoon een nieuwe netwerklocatie. Selecteer'Kies een aangepaste netwerklocatie'.

Stap 5: Typ uw FTP-adres bijvoorbeeld ftp://ftp.yoursite.com. Geef een gebruikersnaam en wachtwoord.

windows7ftplocationwindows7ftplocation1

Stap 6: Geef uw nieuw gecreëerde netwerklocatie een naam.

windows7mapnetworkdrive1