Toegang tot FTP-sites native in Windows 8

Op deze pagina leggen we uit hoe u een netwerkstation op Windows 8 kunt toevoegen. Echter, moet u een FTP account aanmaken. Klik hier om te leren hoe u een FTP-account maakt op een XsOnline shared hosting.

Stap 1: Type 'Computer'.

Stap 2: Klik op "MAP NETWORK DRIVE"..

windows7mapnetworkdrive-thumb

Stap 3:"Kaart netwerk station" venster wordt geopend. Klik nu op de link "Verbinding maken met een website die u gebruiken kunt om uw documenten en afbeeldingen te slaan."

windows7mapnetworkdrive1

Stap 4: Maak gewoon een nieuwe netwerklocatie. Selecteer de"Optie een aangepaste netwerklocatie kiezen".

Stap 5: Typ uw FTP-adres bijvoorbeeld ftp://ftp.yoursite.com. Geef een gebruikersnaam en wachtwoord.

windows7ftplocationwindows7ftplocation1

Stap 6: Geef uw nieuw gecreëerde netwerklocatie een naam.

windows7mapnetworkdrive1