Hoe kan ik Outlook voor mijn e-mail configureren?

Als u een account toevoegen aan uw outook wilt, klik je eerst op 'bestand'.

Klik op 'Accountinstellingen'

Klik vervolgens op 'Nieuw'.

Klik nu op 'Serverinstellingen of extra servertypen handmatig configureren' en klik op "Volgende".

Nu selecteert u 'Internet e-mail' en klik op "Volgende"

Vul het formulier zoals hierboven weergegeven. "yourdomain.com" is natuurlijk de domeinnaam van uw hosting. Klik nu op 'Meer instellingen'.

Klik op het tabblad "uitgaande server".

Schakel het selectievakje "mijn uitgaande server (SMTP) is verificatie vereist" en klik op het tabblad "Geavanceerd".

Stel de poort voor uitgaande e-mail tot 2025. Dit is nodig voor de meeste gebruikers, omdat de standaardpoort 25 wordt geblokkeerd door de meeste ISP's. Klik nu op "OK" en "Next".

Gefeliciteerd, bent u nu klaar om te beginnen met behulp van uw e-mail adres.