- Medya Yöneticisi'ni kullanarak yükleme
Görüntüler eklemek için en kolay yolu, onları Medya Yöneticisi'ni kullanarak bilgisayarınızdan yüklemektir. İlk, elbette, resmi bilgisayarınıza indirmek bulmak edebilmek zorunda. Sonra Denetim Masası'ndan (arka uç yönetim arabirimi) siteye gidin -> Medya Yöneticisi.
Sol tarafta bir dizin, kök ile dizin "medya" ağacıdır. Bu varsayılan "resim" dizin siteniz/joomla/images karşılık gelir. Bir alt dizin yansımasını istediğiniz yeri seçin, veya başka resim yükleme için varsayılan resim dizin için hiçbir şey.
Sayfanın alt kısmında, tipik bir Upload kutusudur. "Resmi bilgisayarınızda bulun ve ardından dosya yüklemek için" Upload"Gözat" ı tıklatın.
- FTP
Tabii ki, görüntüleri standart herhangi bir FTP istemcisi kullanarak bir sunucuya yükleyebilirsiniz. Bu şablon dizinlerini görüntüler eklemek için handier bulabilirsiniz; Ancak, eğer sen-si olmak kurmak FTP, resim eklemek nasıl bir açıklama muhtemelen ihtiyacım yok. Ayrıca, birçok sunucu yönetim panelleri Cpanel ve Plesk gibi upload yetenekleri var.
- Uzantıları
Resimleri karşıya yüklemeyi işleyen çeşitli uzantıları, Joomla uzantıları bölümünden kullanılabilir vardır.